YOZGAT / YENİFAKILI - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Nis

Okulumuzda her hafta düzenli olarak öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kitap okuma saati etkinliği düzenlemekteyiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart ayında Mesnevi'den Hikayeler faaliyeti kapsamında Anlamını Bul, Kelime Türetme, Kare Bulmaca ve Öykü Kartları hazırlama; hazırlanan kartlarla anlatım etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayında Deyimler ve Atasözleri Okumaları faaliyetleri kapsamında okulumuzda Anlat Bakalım, Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma, Atasözü/Deyim Resimleme ve Atasözü/Deyim Resimleme faaliyeti kapsamında ortaya çıkan ürünlerden okul sergisi açılması faaliyetleri gerçekleştirildi. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak ayında Dede Korkut Okumaları faaliyetleri kapsamında okulumuzda Anlamını Bul, Hatırlatmaca, Anahtar Kelimelerle Hikâye Yazma ve İl Geneli Dede Korkut Hikayelerinden hareketle yeni bir hikâye yazma yarışması gerçekleştirildi. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışmasını okulumuzda yapmış olup 7/B sınıfından Bulem Su İLER öğrencimiz 1. oldu.

Ara

Yunus Emre Şiirleri Okumaları Yunus Emre Sözlüğü Afiş Tasarım Yarışması kapsamında okulumuzda birinci seçilen tasarımımız ve okulumuzda yapılan diğer çalışmalar

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yozgat İl Geneli sözlük tasarım yarışmasında okulumuzda birinci seçilen tasarımımız ve okulumuzda yapılan diğer çalışmalar

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu olarak hazırladığımız Pano çalışması

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu olarak "Bilen Oturur" etkinliğini sınıflarımızda yaptık.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.. NİCE 100 YILLARA, KUTLU OLSUN